ZAMKNIJ     
  • Kreatywność (elastyczność - innowacyjność)
  • Ochrona produktu
  • Przyjazna środowisku
  • Wydajna i tania
  • Publikacje techniczne
  • Filmy
  • piątek 29 czerwca, 2018

    Chrupiąca pizza dzięki tekturze falistej

    Duży dostawca pizzy przeprojektował swoje opakowanie, w którym dostarczana jest pizza, dzięki temu będzie ona dłużej gorąca i sprawi, że ciasto pozostanie chrupiące.
    Nowo zaprojektowane pudełko z tektury falistej zatrzymuje więcej powietrza izolując produkt. Istnieje również specjalny „chrupiący arkusz” wykonany z tektury falistej z flutingiem, na którym umieszczana jest pizza wewnątrz pudełka. Ta tekturowa wkładka zapewnia lepsze warunki do utrzymania chrupiącego ciasta a także powierzchnię, na której ciasto pizzy pozostaje gorące i wyjęte z pudełka jest gotowe do podania w domu.